ЕТИКЕТКИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ

Етикетки контролю якості використовують у процесах контролю якості для маркування відповідного статусу перевіреного продукту. Залежно від внутрішніх заходів у межах підприємства, вони можуть бути у формі самоклеючих етикеток або бірок. Для того, щоб відрізнити продукти, які пройшли, умовно пройшли контроль якості або були відхилені, використовують відповідні кольорові позначення – зелені, жовті та червоні. Іноді використовують графічну форму подачі інформації, наприклад, OK («Добре»), NOK («Не добре») або простий текст: «Відповідає», «Не відповідає».

  • встановлений колір маркування.
  • чіткий та розбірливий спосіб маркування продуктів після контролю якості.
  • маркування коригується відповідно до систем якості, прийнятих на підприємстві.

застосування

obszar-manufakturing
Запит
Back to top